Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Aktuellt

Föreläsningar

“11 minuter med Hedevåg”  har nu börjat läggas upp på denna hemsida. Korta miniföreläsningar utan kostnad och reklam. Dela gärna mellan vårdnadshavare och skolpersonal. Delad kompetens är en framgångsfaktor 🙂

Vi gratulerar 48 nya K3-kartläggare som genomgått utbildning med Nåkkve Balldin och Kenth Hedevåg. Önneredskolan var värdar men 29 egna deltagare. Vill du gå eller vill din skola anordna en ny K3-utbildning, hör av dig till: kenth.hedevag@telia.com. Maila om du vill ha mer info.

Digitala föreläsningar: Nu finns två nyinspelade föreläsningar vardera på 2h. “När mallen inte stämmer” och den nya föreläsningen “Johanna – Tre diagnoser i skolan”. Perfekt att kombinera med studiematerial för kollegialt lärande. Ett bra alternativ om det inte går att ha vanliga föreläsningar.

Böcker

Boken “Johanna – Tre diagnoser i skolan” är äntligen klar. Läs mer och beställ här!

Ett studiematerial till boken “När mallen inte stämmer” är klart 🙂 Perfekt för kollegialt lärande på förskolor och skolor. 21 sidor som pdf-fil och helt utan kostnad. Du hämtar studiematerialet till förskolan här och skolan här.

Länkar

  • Maria inspireras av — klicka här
  • Artikel i Skolvärlden om boken ”Johanna – Tre diagnoser i skolan” — klicka här
  • Fatta familjen: UR – NPF och coronapandemin. – klicka här
  • Skolvärldens webb-TV om inkludering av Kenth Hedevåg – klicka här
  • Intervju på UR:s facebooksida om “Flexibel pedagogik” – klicka här
  • Artikel i Skolvärlden om NPF i skolan – klicka här

Kontakt

Kenth Hedevåg, Gårdskiftegatan 45, 442 53 Ytterby

tel. 070 2001084

e-mail: kenth.hedevag@telia.com